Nős férfi titkos kapcsolatban

Az élet a legjobb forgatókönyvíró, tartják sokan, a kapcsolatok pedig ahány, annyiféle. Néha úgy történik, hogy a kapcsolat egyik tagja nős férfi. Ez a férfi eleinte nagy becsben tartja a nőt, telefonhívások, üzenetek, sűrű találkozások által.

Ebben az időszakban nagy a rajongás, az álmodozás és persze gyakran az önámítás. Kezdetben a nős férfi elhalmozza a szeretőjét apró ajándékokkal, figyelmességekkel, megpróbál vele tölteni annyi időt, amennyit csak lehet.

A nő ilyenkor kimondatlan szavakat lát a háttérben, még akkor is, ha ezek el sem hangzanak. Egy bizonyos idő után már ritkulni kezdenek a találkozások, kevesebb lesz a telefonhívás, a férfi gyakran csak kifogásokkal áll elő, a szerelmes nő pedig megértő, hiszen a férfinak ott van a munkája, a család.

Ez az állapot fenntartható, amennyiben a nő alkalmazkodik a helyzethez, ám ha egyedülállóként ennél többre vágyik és nem törődik bele abba, hogy a nős férfi nem akar szorosabb kapcsolatot vele, akkor nincs más hátra, mint a könnyes búcsú.