Kültéri és beltéri kőburkolat típusok

koburkolatFalaink burkolásához többféle természetes alapanyagot használhatunk. Sokan döntenek a Jura mészkő mellett, mert nemcsak szép és tartós, de egyedi mintázatainak köszönhetően soha nem fogunk két egyforma felületet találni. Kinti és benti elrendezésekre Solnhofeni mészkőt tudunk ajánlani, színe és törhetetlensége páratlan. A hasított terméskő akár a fürdőszoba falán is megállja a helyét. A római Travertin kőburkolat masszívsága annyira tökéletes, hogy a legmakacsabb időnek is ellenáll.

A kőmozaik szépsége kivételes, és nagyon sokan használják díszítőelemként. A rusztikus jellegű kőburkolatokat nagyon sokan szeretik, hiszen a régi időket idézi. A Jura mészkővel kialakított beltéri burkolat vörös padlóburkolata nagyon szép, ennél jobbat nem is fog találni. A Solnhofeni kő burkolatokat ha szakszerűen és megfelelő szerekkel ápolja, akkor tíz év múlva is tökéletesen fog kinézni, megőrizve eredeti csillogását. A brazil kvarcit tökéletes választás, ha kültéri burkolatot keresünk. Mindig hozza a formáját, a színei harmonizálnak egymással és kellemes látványt nyújt.

A mészkő csúcsformáját a római Travertinként jelenik meg, tökéletes beltéri kőburkolat falra. Egyediségét lámpákkal tudjuk igazán kihangsúlyozni. A kőmozaikkal igazán lenyűgöző megjelenéseket tudunk kialakítani. Otago White beltéri kőburkolat a konyhában és a fürdőszobában is megállja a helyét. A beltéri kőburkolat mindenkinek tetszik, eddig kevesen engedhették meg maguknak, de manapság egyre kedvezőbb áron lehet megrendelni. Nagy térben mutat igazán jól a kiválasztott kőburkolat.