A kamera slider használatával rezgés nélkül videózhat

Kiváló eszközök fotózáshoz

Ha már próbált videoklipet forgatni, esetleg kisfilmet készíteni, akkor nagyon jól tudja, hogy a kézben tartott kamera rendszerint remegő képkockákat vesz fel.

Ezeket a remegéseket, zökkenéseket az utólagos munkálatok során enyhíteni lehet ugyan, de végleg eltüntetni nem. Érdemes tehát egyből kamera slider segítségével felvenni a kívánt jeleneteket. Webáruházunkban különféle digitális eszközökhöz biztosítunk kiegészítőket, legyen szó bármilyen állványról, fényképező boxról vagy adapterről.

Az állványok között található kamera slider többféle változatát leli meg, a segítségére lesz a zökkenőmentes felvétel elkészítésében. Legtöbbjük állítható magasságú lábakkal rendelkeznek, amiket adott esetben el is lehet távolítani.

Fényképezéshez való speciális állványt is vásárolhat, ami karbonból készült csapágyakkal van ellátva és szintén sok beállítási szögben alkalmazható. Webáruházunkban a kamera slider rendelés gyors, átlátható és egyszerű, a csomag pedig futárszolgálattal jut el Önhöz, néhány munkanapon belül.